راه اندازی کسب و کار، یکی از معمول ترین کار ها در دنیای امروزی شده است. در جامعه امروزی، که علم به میزان بسیار زیادی پیشرفت کرده و علاوه بر این، احتیاجات و نیاز جامعه و دغدغه های افراد به خوبی قابل تشخیص است، می توان به راحتی اقدام به راه اندازی کسب و کار کرد و در زمینه ایده پردازی، بسیار خلاقانه عمل کرد. اما باید اشاره کنیم که هر فردی، توانایی های لازم برای راه اندازی یک کسب و کار را ندارد. به بیان بهتر، دلایل و عواملی وجود دارد که نشان می دهد که بسیاری از افراد با این انگیزه ها، اقدام به راه اندازی یک کسب و کار می کنند و متاسفانه، با شکست در کسب و کار مواجه می شوند. در واقع، باید اشاره کنیم که دلایل بسیار زیادی وجود دارد که سبب می شود تا هر فردی فکر راه اندازی کسب و کار به سرش بزند.
اما گاهی اوقات، این کسب و کار ها با مشکل مواجه می شوند و علت آن هم بسیار واضح است. موارد و دلایلی وجود دارد که با تحقیقات و بررسی های مکرر مشخص شده اند. در واقع، تحقیقات نشان داده اند که هر فردی که با این دلایل اقدام به راه اندازی یک کسب و کار کرده، عموما با شکست در کسب و کار مواجه شده و در نتیجه، نتوانسته به راه خود ادامه دهد. به همین منظور، اگر شما نیز احساس نیاز به راه اندازی یک کسب و کار دارید و یا قصد انجام این کار را دارید، توصیه می کنیم قبل از انجام آن، این مطلب را مطالعه کنید تا با بررسی های مناسب، متوجه شوید که دلایل شما برای راه اندازی کسب و کار مشابه با این موارد است یا خیر؟
در ادامه این مطلب، لیست کاملی را در خصوص موارد و دلایلی که با توجه به آن نباید اقدام به راه اندازی کسب و کار کنید ذکر شده است. توصیه می کنیم حتما این مطلب را مطالعه کنید تا بتوانید بهترین تصمیم را در راستای شروع یک کسب و کار بگیرید و در نهایت، با منطق کار خود را پیش ببرید.
اگر این دلایل را دارید، اقدام به راه اندازی کسب و کار نکنید!
برای آشنایی با دلایلی که سبب می شوند با شکست در کسب و کار مواجه شوید، لیست زیر را مطالعه کنید. در لیست زیر، مواردی ذکر شده است که بسیاری از افراد، با اتکا به آن ها، اقدام به راه اندازی یک کسب و کار می کند و در نتیجه، در مدت زمانی کوتاه، با شکست در کسب و کار مواجه خواهد شد. این عوامل برای همه ی ما آشنا می باشد و می تواند دلایلی محکم برای بسیاری از ما باشد تا تصمیم به راه اندازی یک کسب و کار کنیم.
-
ایده پردازی ضعیف
امروزه، موسسه ها و شرکت های بسیار زیادی در جامعه وجود دارند که هر کدام از آن ها، اقدام به ارائه خدمت به مردم می کند. در نتیجه، عموم این شرکت ها، با توجه به نیاز ها و کمبود جامعه، اقدام به راه اندازی کسب و کار کرده اند. اما اگر شما، نتوانید یک ایده خوب و جدید را به بازار ارائه دهید، و یا از ایده های تکراری استفاده کنید، بدون شک با مشکل مواجه می شوید.
یکی از مهم ترین عواملی که در این خصوص باید قبل از راه اندازی کسب و کار خود به آن توجه کنید نیز، این است که تحقیق و بررسی های لازم را انجام دهید تا ببینید آیا موسسه و یا شرکتی قبلا به ارائه این خدمت مشغول شده یا خیر؟ آیا آن شرکت نیز با شکست مواجه شده؟ دلایل شکست او چه بوده؟ و به طور کلی این موارد را بررسی کنید تا به هیچ عنوان با مشکل مواجه نشوید.
-
کارآفرینی راحت تر از کارمندی
همه ی ما تجربه کارمند بودن را داریم و می دانیم که گاهی اوقات می تواند بسیار سخت باشد. فشار های بسیار زیادی از سمت مدیران به ما وارد شده و در نهایت، به طور کامل از شغل و محل کار خود ناراضی بوده ایم. تمامی این موارد گاهی اوقات سبب می شوند تا بسیاری از افراد، به فکر راه اندازی کسب و کار خود باشند اما باید اشاره کنیم که بدون شک، این افراد با شکست در کسب و کار مواجه می شوند.
-
کار کمتر
تصور بسیاری از ما از مدیران، این است که همیشه حجم کمتری از کار را به دوش می کشند. و یا همیشه، حجم بسیار زیادی از کار را گردن کارمند می اندازند و یا به اندازه ای که حقتان است به شما حقوق نمی دهند. اما باید اشاره کنیم که اگر قصد دارید کمتر کار کنید، و به همین سبب، نیاز به راه ندازی یک کسب و کار در ذهن شما جرقه می خورد، شک نداشته باشید که کسب و کار شما با شکست مواجه می شود.
-
افزایش درآمد و سود
یکی دیگر از دلایلی که هر فردی به فکر راه اندازی کسب و کار می افتد، افزایش سود و در آمد است. امروزه، همه ما در شرایط سختی زندگی می کنیم و به همین سبب، علاقه مند به پیمودن مسیر هایی که سبب می شوند تا درآمدمان چند برابر شود هستیم. مسیر های متعددی را بررسی می کنیم و در نهایت، تصور می کنیم که راه اندازی یک کسب و کار، می تواند بسیار سود آور باشد. اما لازم به ذکر است که بسیاری از افراد با هدف پول و افزایش درآمد اقدام به راه اندازی یک موسسه کرده اند و در نایت، با شکست در کسب و کار مواجه شده اند.
در نتیجه اگر شما هم تصور می کنید که با راه اندازی یک کسب و کار می توانید به خوبی، اقدام به افزایش سود و درآمد کنید، کاملا در اشتباه هستید و بدون شک با مشکل و شکست مواجه خواهید شد.
کلام آخر
راه اندازی یک کسب و کار، در مرحله اول نیاز به داشتن یک ایده خوب و شناخت نیاز های جامعه می باشد. و مراحل متعددی وجود دارد که یک کسب و کار را در فراز و نشیب های متعدد قرار می دهد. اما در نهایت، مهم ترین مسائل در خصوص راه اندازی کسب و کار، برنامه ریزی دقیق، تحقیق و بررسی، و در نهایت، هدفمندی می باشد. با آشنایی با این موارد می توانید قدم درستی را در راه اندازی کسب و کار بردارید. اما اگر با دلایل بالا قصد پیشرفت و راه اندازی موسسه ای را دارید، بدون شک با شکست در کسب و کار مواجه خواهید شد.