راه اندازی استارت آپ، مسیری سخت می باشد که هر فردی که قصد شروع آن را داشته باشد، باید با تمامی مسیر و همچنین سختی های راه آشنا باشد. امروزه هر فردی که اقدام به راه اندازی یک استارت آپ کرده باشد، با تمامی مسیر پیشرفت، پستی ها و نا همواری ها، مشکلات احتمالی، و تمامی عواملی تاثیر گذار بر روی استارت آپ آشنایی دارد. اما یکی از مهم ترین و سخت ترین شرایطی که در هنگام راه اندازی استارت آپ ها با آن مواجه می شوید، چالش هایی است که باید حتما با آن ها رو به رو شوید. امروزه، هر استارت آپی، چالش های مشخص و معینی را رو به روی خود می بیند.
چالش هایی که اگر در ابتدا، با رو به رو شدن با آن ها مشکل داشته باشید و یا از خطر وقوع آن ها اطلاعی نداشته باشید، می توانید با مشکلات بسیار بزرگ تر و غیر قابل هضم تری نیز رو به رو شوید. در واقع، جالب است بدانید که امروزه هر استارت آپی، با چندین چالش مشخص رو به رو خواهد شد. و در صورتی که مدیر آن استارت آپ، با این چالش ها آشنا نباشد و برای بر طرف کردن آن ها، راه حلی نداشته باشد، بدون شک می تواند پایان ناخوشایندی را برای استارتاپ خود به همراه آورد. به همین سبب باید اشاره کنیم که امروزه، می توانید با برخی از اصلی ترین و مهم ترین چالش هایی که هر استارتاپی با آن رو به رو می شود آشنا شوید تا بتوانید در هنگام رو یا رویی با آن ها، به بهترین نحو عمل کنید.
در ادامه این مطلب، شما را با چندین مورد از مهم ترین و اصلی ترین چالش هایی که هر فردی در استارتاپ خود با آن رو به رو می شود آشنا کرده ایم. پس اگر قصد دارید تا با این چالش ها آشنا شوید و همچنین نحوه برخورد با آن ها را بدانید، توصیه می کنیم مطالعه ادامه این مطلب را از دست ندهید.
لیست متداول ترین الش های استارتاپ ها
1. شناخت انواع ریسک ها و مدیریت آن ها
ریسک، عاملی است که به طور دائم بای با آن سر و کله بزنید. در واقع، یک استارتاپ و یا حتی کسب و کار، بدون وجود ریسک معنا ندارد. موسسه شما به طور دائم، با ریسک های متعددی رو به رو می شود که باید به طور کامل بر روی آن ها شناخت داشته باشید. از جمله این ریسک ها می توان به موارد بسیار زیادی اشاره کرد. اما بخش کوچکی از آن ها عبارتست از نارضایتی و خروج کارکنان اصلی و کلیدی، نبود زیر ساخت های کافی، و …
2. بازار هدف
یکی از سخت ترین و دشوار ترین چالش هایی که هر استارتاپی با آن رو به رو می شود، مشخص نمودن بازار هدف است. در واقع شناخت تمامی افراد جامعه و تفکیک افراد مورد نیاز برای خطاب گرفتن، کار نسبتا دشواری می باشد. به ویژه اگر ترفند فروش و یا راهکار خاصی برای ارائه محصول و یا خدمات به افراد مد نظر باشد.
3. مشخص نمودن مسیر
هر مدیر کسب و کار و استارتاپی، باید در ابتدای کار، مسیر حرکت موسسه را در ذهن داشته باشد. طراحی یک مسیر حرکت عالی و مناسب برای دسترسی به موفقیت، نیاز به برنامه ریزی دقیق، و همچنین طراحی مسیر حرکت می باشد. این طراحی باید کاملا واقع بینانه بوده و همچنین مسیر حرکت به طور واضع مشخص باشد.
4. تشکیل تیم مدیریتی
یکی دیگر از سخت ترین و مهم ترین چالش های استارتاپ، مشخص نمودن تیم مدیریتی می باشد. در واقع باید اشاره کنیم که امروزه، شناخت افرادی که دارای صلاحیت مناسب برای قرار گرفتن در تیم مدیریتی هستند، کمی زمان بر و دشوار است. اما باید اشاره کنیم که به منظور دسترسی به اهداف استارتاپ و همچنین کسب موفقیت های بیشتر، به محض ارائه محصولات و همچنین مشخص شدن مسیر رشد، حتما باید تیمی از مدیران مجرب تشکیل شود. شناخت اعضای تیم و انتخاب آن ها بسیار مهم و چالش بر انگیز بوده و توصیه می کنیم حتما زمان و دقت کافی را برای انجام این کار به کار گیرید.
5. توجه به مشتری
از سخت ترین و مشکل ترین جالش های استارتاپ ها، توجه به مشتری است. طبیعتا هر استارتاپی در روز های اولیه خود، زمان بسیار زیادی را برای مشتری و همچنین رفع کردن مسائل و مشکلات آن ها دارد. اما باید اشاره کنیم که این مساله، تا زمانی ادامه دارد که تعداد مشتریان و مخاطبان شما نسبتا کم باشد. در واقع به محض افزایش تعداد مشتریان، دیگر، زمان کافی برای رسیدگی به سخنان و ننارضایتی های تمام مشتریان وجود ندارد.س و این پروسه می توان زمان بسیار بیشتری را نسبت به گذشته داشته باشد.
پس اگر قصد دارید تا به اهداف خود دست پیدا کنید و همچنین مسیر دسترسی به اهداف را به خوبی و با موفقیت طی کنید، حتما باید مساله توجه به مشتری را در ذهن داشته باشید. توجه به مشتری یکی از اساسی ترین و اصلی ترین چالش هایی است که به همیچ عنوان اثر آن کم نمی شود و حتما باید با ترفند های مناسب و خوب، اقدام به پشت سر گذاشتن این چالش ها کنید.
چالش های استارتاپ ها
به طور کلی چالش استارتاپ ها، دارای تنوع بسیار زیادی هستند. اما در موارد بالا، 5 مورد از مهم ترین و اصلی ترین چالش هایی که یک استارتاپ با آن رو به رو خواهد شد را ذکر کرده ایم. اگر قصد راه اندازی یک استارتاپ را دارید، توصیه می کنیم حتما به این 5 مورد دقت کنید و آن ها را به کار گیرید.
به طور کلی چالش استارتاپ ها، دارای تنوع بسیار زیادی هستند. اما در ادامه این مطلب، 5 مورد از مهم ترین و اصلی ترین چالش های استارتاپ ها را ذکر کردیم.
هایی که یک استارتاپ با آن رو به رو خواهد شد را ذکر کرده ایم و آنها را توضیح داده ایم.